.

Egészség Most, gyógyszermentesen.

Bírd rá a szervezetedet, hogy gyógyítsa meg önmagát!

Az új elvű orvosi eljárás, egy nemzetközileg elismert magyar fejlesztés, az EMOST™ – Saját Jel Terápia,
a szervezet működési rendezettségét, belső szinkronitását segíti visszarendezni, önerőből.

.

Az Egészség az idegrendszer állapotán múlik!

Egészség stúdiónk a lelki állapot javítását, a vitalitás, az optimizmus, és a jókedv fokozását is kínálja.

A kezelés után a kedvező hatás még napokig fokozódik,
majd az elért kedvező állapot tartósan fennmarad.

Biofizikai elektrokémiai kutatásaink eredményeképpen megalkottunk egy olyan módszert és készüléket, ami új távlatokat nyit az idegrendszeri túlterheltség kezelésében. Az alvás regenerációs folyamataira alapozva, ez az eljárás újra összhangba hozza az idegrendszer szabályozó mechanizmusát és a különböző szervek működését.

A 60 perces kezelés alatt többnapi alvás jótékony hatása zajlik. Javul a szervezet hatékonysága, nő a kapacitás, kisimul az idegrendszer, és az általános közérzet javul. (Gyógyszermentesen, mellékhatás mentesen.) A módszerünk két Nobel Díj kitüntetett tanulmány alapján született. Érzékeljük a szervezet elektrokémiai jeleit, hasonlóan az EKG és EEG jelekhez, majd képesek vagyunk bizonyos tényezők intenzitásán változtatni, mint ahogy a rádión hangosítunk vagy halkítunk.

Az EMOST Saját Jel Kezelés megjelenése tudományos áttörést jelentett az élettani folyamatok elektrokémiai befolyásolása területén, és 2010-ben bekerült az orvostudomány történelemkönyvébe.

2014-ben a módszer bekerült az Orvosi Egyetemi oktatásba, és a jövő orvos generációja már tananyagként tanulja e különleges és szelíd gyógymódot.
A stressz hatása az egészségre, a sejtek működésére (PDF)

Összhangban lenni

A szervezet működése hasonlít egy zeneműre. A szervek mint a hangszerek, az idegrendszer pedig mint karmester működik.
Amikor a testi, lelki képességek és a környezeti viszonyok között megbomlik a harmónia, zavar keletkezik, és megjelenik a stressz, a szorongás, és egészség helyett betegség kezdődik. A képességeknek tehát lelki és testi szinten egyensúlyban kell lennie, ugyanúgy, ahogy a karmester és a zenészek csak együtt tudják életre kelteni a művet.

Mi ehhez a visszarendeződéshez, helyreálláshoz tudunk egy átfogó megoldást a Theta állapoton keresztül.

A gyógyulás a lelken át vezet

A BioLaborban az egyént, mint teljes egészt látjuk.

Amint képet kapunk a panaszokról, a tünetekről, képet kapunk azok lelki hátteréről, akár a kiváltó okról, a panaszok idejében jelenlévő lelki környezetről. A feszültségeket oldó kulcsszavak, a látásmód kiszélesítése, és a lehetőségek megismerése mind-mind egy-egy lépés a gyógyuláshoz.
A pszichoszomatika oly meghatározó területe az egészségügynek, hogy igazából ezzel kellene kezdeni minden állami egészségügyi beavatkozást is.

Átfogóan szemléljük az egyén teljességét,
és megteszünk mindent annak érdekében,
hogy a legmegfelelőbbeket használjuk és javasoljuk
a mielőbbi gyógyulás érdekében.

A siker egyik receptje, EMOST – Saját Jel Kezelés

Hetvenezer-milliárd sejt összehangolt működése az egészség, melyet hetvenmilliárd idegsejt érzékelése és irányítása tart egyensúlyban.
Az alvás során a nyugalmi állapotban tudja az idegrendszer visszarendezni, szinkronba hozni ismét a kémiai, fizikai, pszichés folyamatokat, ezáltal válik reggelre ismét nyugodttá, rendezetté, erőssé és frissé a szervezet.

Stressz, szorongás esetén megváltoznak az élettani folyamatok, romlik a vitalitás, romlik az alvás minősége. A felelős a Theta állapot, amely mk. 1,5 percig áll fenn, amikor a tudat nem aktív. Módszerünk képes a Theta állapot bővítésére, a szervezetben ilyenkor zajló elektrokémiai folyamatok harmonizálására – akár 60 percen keresztül, éber-meditációs gyakorlatok nélkül.

“A Saját Jel Kezelés extrémalacsony intenzitású elektro-biostimulációs biofeedback fiziológiás eljárás, a bioelektrokémiai folyamatok befolyásolására. Ez a bioelektronikai eljárás lehetőséget ad egyszerűsített alkalmazással, non-invaziv (behatolás mentes) módon befolyásolni a szervezetben zajó fizikai- kémiai- és lelki folyamatokhoz tartozó hormonális állapotokat, a szervezetben zajló hippocampo-neocorticális dialógushoz tartozó saját bioelektrokémiai egyensúlyi állapotot. Dr. Erdőfi-Szabó Attila Ph.D., MD.Sci.”
EMOST-neuromodulátor-folyamat-Bókkon-Erdőfi-2013 (PDF)

A módszer jellemzője, hogy a stimuláló gyenge elektromos inger az alanytól származik, melyek az adott alany bőrfelületéről, az idegrendszer és a perifériás idegek és idegvégződések bőrön is megjelenő megnyilvánulásainak elvezetéséből származnak. Hasonlóan az EKG és EEG bioelektronikai jelekhez, más szervek működései, sőt érzelmek szignáljai is megjelennek a bőrfelületen. A felfedezés nem új, hiszen pl. a símogatás, bőr érintése, érzelmeket váltanak ki az egész szervezetre kihatva.

Azáltal, hogy mi az adott személy saját bioelektronikai szignáljait hozzuk összhangba egymással, testreszabott megoldást kínálunk a rendeződéshez, gyógyszermentesen, mellékhatás mentesen, szelíd, és önkorrekciót kiváltó módon. (EMOST know-how)

Készülékünk érzékelni képes a szervezet Saját Jeleit (EMOST know-how). Theta nyugalmi állapotot vált ki, az 5-7 Hz-es tartomány szignáljait érzékeli, majd visszavezeti, így aktiválja azt – akár ingergazdag környezetben is (EMOST know-how). Hasonlóan aktiválja a hippocampus szignáljait, majd a szervezet szignáljainak szisztematikus érzékelésével és visszavezetésével aktiválja a szervezet önellenőrzését.
A visszavezetett szignálok egyben potencírozzák egymást, így az egyensúlyi állapot valójában önmaga jeleinek segítségével képes rendeződni. Stressz esetén, amikor a központi idegrendszer frontális lebeny aktivitása csökkent, az onnan érzékelt majd visszavezetett szignálok az automatikus önellenőrzés kiváltása által újraaktiválják azt, így a visszatérő funkcionalitás oldja a félelem körforgását.
Az alvas, hippocampus, memoria osszefuggesei (PDF)

Módszerünk egyedülálló, klinikai sikereink (fantom-fájdalom, PTSD, inszomnia) kinyitották a kapukat a világhír felé (MTI, 8. Nemzetközi Biofizikus Kongresszus díj stb.), és az új korszak elkezdődött. EMOST – The Future is here! (A Jövő itt van!)

Módszerünk biofizikai módszer, ami akkor is működik,
ha nem hisznek benne.

A legjobb eredmény érdekében...

Ha nem tudja a kliens, hogy a panaszai pszichoszomatikusak-e, a kezeléseket megelőzően állapotfelmérés történik, hogy összefüggéseket lehessen felfedezni, mely panaszokat okozhatja pszichés zavar, és melyeket fizikai ok. Ezután állítjuk csak össze a számára megfelelő kezelési programot, így időt és pénzt takarít meg.

Bővebb információkat erről a Személyre szabott kezeléscsomagok menüpontban találsz.

A kezelések eredményességét kedvezőtlenül befolyásoló tényezők:
– a szervezet dehidráltsága, folyadékbevitel alacsony mértéke (kisebb, mint 30 test kg/liter)
– kórosan magas koleszterin és triglicerid szint
– tápanyag hiány
– folyamatosan fennálló stressz
– folyamatosan fennálló egészségkárosító környezet
– kórosan egészségkárosító életmód

A kezelések nem helyettesíthetik az orvosi terápiákat és beavatkozásokat!
Ha műtétre vagy kiírva, akkor a későbbi felépülésedben segíthet.

Sikeresen alkalmazott fogantatás-várandóság programunk bizonyítja, hogy a kezelés bármely életszakaszban jótékony hatású.