Szolgáltatások

feltöltés és rendezés alatt...

Saját Jel Kezelés

Leírás

Saját Jel Kezelés

Leírás

Árak

Saját Jel Kezelés - első alkalom:             5.000,- Ft

Saját Jel Kezelés - teljes ár:                    10.000,- Ft

Árak

Saját Jel Kezelés - első alkalom:             5.000,- Ft

Saját Jel Kezelés - teljes ár:                    10.000,- Ft

Teljesség Prémium Csomag

Kialakítás alatt…

Arany Prémium Csomag

Kialakítás alatt…

Ezüst Prémium Csomag

Komplett egészségterv, ami tartalmaz minimum 3 és maximum 5 db 5 alkalmas Saját Jel Kezelés BÉRLET-et
továbbá
3 választható egyéb érzelmi oldó szolgáltatást.

Részletek hamarosan…

Sóhajtós

Három kifinomult program a szívműködés támogatására készült. Részei: a szívizom keringése javul a pszichés állapot javításával, programunk hatására az érfal feszültség szabályzó (angiotens-converter enzim) jobb keringést eredményez, a szívburok a nyugodt idegállapot és polarizáltsága miatt szabályozottabban vezeti az összehúzódás/elernyedés ingereit, illetve a redox folyamatok kedvező változása megnyilvánul a szervezet egészében. A Sóhajtós nevet a kezelések során tapasztalható jóleső sóhajtások miatt kapta. A programok kapcsán az érzelmek teltebbek lesznek, a jobb keringés miatt “melegség” fogja át a szívet, azaz oldja a “kőszívűséget”, nyugtatja az “összeszorult” szívet. Javallott infarktus hajlam, túlterheltség, gyakori légszomj, illetve magas vérnyomás (hypertensio), szapora szívverés (tachycardia) esetén, illetve egészségügyi kockázat csökkentésére. Ez egy szuper-program, érdemes legalább egyszer végigcsinálni!

Maxi Vital

Ez egy öt alkalomból álló abszolút erőnléti program, intenzív összefüggésbeli vitalizálás, mely során adrenalin szint javulás, sejtszintű anyagcsere aktivitás, hatékonyság, izomerő, és teherbíró képesség javul. Sok esetben az élettér beszűkülését, a negatív hangulatot és a beszűkülést csupán a biológiai szabályozás egyensúly zavara idézi elő, nem a Világ megváltozása. Az optimizmus és erő visszatértével kicserélődik a világnézet, tevékeny, sőt kezdeményező lesz, képes lesz korábbi terheit könnyedén elintézni. Javallott kóros túlterheltség és folyamatos stressz, krónikus fáradtság fennállása esetén, elmaradt regeneráció, erőtlenség esetén, fizikai csúcsformába hozásra.

Pocak program

Fogantatási program

Négy+négy egymásra épülő különleges kezelési program, ami a fogantatás és/vagy testi együttlét feszültségmentes alkalmát segíti. A pár, de főleg a leendő anya belső aggodalmai oldásával kedvezővé válnak a szubjektív feltételek. Egy Dr.Happy kezelés után, a pár eltérő programokat kap, a leendő anyuka a tüszőrepedés időszakában kapja az első célzott programot, indokolt esetben, vagy vizsgálati eredmények szerint megelőzheti gyulladásos vagy allergia program. Javasolt hozzáállás a közös sikerhez, ami a BioLabor alapmottója 2005-óta, hogy “Nem akarni, hanem engedni!”

Harmóniában a magzattal…

Az anyuka és magzata között fontos, hogy harmónia legyen. Ez az egészséges magzatfejlődés egyik feltétele. Ez egy nyugtató, frissítő, harmonizáló kezelés, amely mindkettőjük számára előnyös.

Újból fiatal program

Teljes átfrissítő program, heti kétszer adva igazi fiatalítás, ami nem azonnal látványosan, hanem szépen a háttérben, egyre jobb kinézetet és erőt nyújt majd. Javasolt 35-40 év körül, vagy afölött. Csökkenti az öregedési folyamatokat.

Top Manager

Jó megjelenésű vezetőknek nagyobb szerződések és gyors sikerek dukálnak, mert stressz mentesen észreveszik a lehetőségeket, és jó lendületű, stabil személlyel szívesebben szerződnek az emberek. Ez egy tipikusan managereknek szánt kúra, amikor a teljesítmény kényszer már-már pszichés és fizikai zavarokat okoz. Az öt kezelési alkalom során pszichés és vitálkapacitás javulás várható, segítjük az agyi keringést, koncentrációt, stressz mentességet. A lecitin, a folsav, a Q10, magnézium, króm, az E-vitamin felhasználás hatékonysága javul, oldódik a belső stressz, javul a kapacitás, fokozódik a könnyedség és kreativitás. Kiégettség (burn-out) helyett jobb ítélőképesség, életerő, felpörgöttség lesz a jellemző, stimuláló szerek és mellékhatások nélkül – önerőből. Túlzott kóla- és más mesterséges üdítőitalok, energia italok, túlzott kávé fogyasztás, cigaretta, bizonyos serkentőszerek elengedésének céljára, egészségügyi kockázat csökkentésére ajánljuk hozzá magas kedvezményű Függőség-elengedés kúránkat, valamint szív-stressz szűrésünket, foglalkozás-egészségügyi vizsgálatainkat. Legyen csúcson, serkentőszer kockázatok nélkül -önerőből!

Koncentráció javítás

A három speciális program az agytevékenységet, a központi idegrendszeri működést javítja. Az összpontosító képességet javítja az ingerfeldolgozás (paraszimpatikus rendszer) kedvező változásával, a jobb agyi oxigén és tápanyag ellátottsággal, a stresszhormonok szintcsökkentésével, a kognitív funkciók javulásával, a memória visszahívás javulásával.

Javallott gyakori révetegség, dekoncentráltság, figyelem vesztés fennállása esetén, illetve tanulási képesség javítására.

„Válófélben”, görcs, elengedés

Négy kiváló program amely segít a görcsoldásban, az elengedésben, az ellazulásban. Érzelmileg segíti a pszichés állapotjavulást, csökkenti a túlterheltség érzést, segíti az aggodalmak elengedését, stresszhormon szint csökkenéssel segíti a szívműködést, vitálhormon programjain keresztül erőt ad és magabiztosságot nyújt, lép programjával segíti a vérösszetételt, a stabilitást. A kúra tulajdonságának tartják ügyfeleink, hogy a folyamatosan fennálló feszültségek oldódnak, családi, munkahelyi függőség érzés csökken, könnyebben vészelnek át konfliktus helyzeteket. Neurotranszmitterekre, hormonokra (érzelmek kémiai megnyilvánulásaira), szinapszisokra (ingerület átvitelre) gyakorolt kedvező hatások által oldódnak a pszichés és vele az érfal- és izom feszültségek, ezáltal a mikrokeringés javul, úgy mondják “lazább, könnyebb” állapot lesz jellemző. Javallott igen alacsony dopamin, szerotonin szint és magas kortizol szint fennállása esetén, illetve javallott pajzsmirigy alulműködés és alvás zavar esetén. Elengedni, kiengedni, itt az idő, mi segítünk benne.

Happy Cocktail

Az öt alkalomból álló egymásra épülő program-csomag, a pszichés egyensúly, a stressz mentesség, jókedv és az optimizmus helyreállítására, fokozására, tartós kedély javításra van kialakítva. Eredményeképpen javul a pszichés kiegyensúlyozottság, kedvtelenség, gyengeség helyett magabiztosságot és dinamizmust fog megtapasztalni, szorongásait, félelmeit képes lesz elengedni, energiáit jobbik énjére fordítani, megfelelés-kényszerből adódó pszichés zavarok múltával felszabadultságából adódóan a könnyedséget újból átélni. Javallott tartós stressz, kóros túlterheltség, lethargia, visszatérő depresszió érzés, gyakori éjszakai ébredés, alváskényszer, gyakori ökölbe szorított kéztartás, és légszomj esetében, továbbá halmozódó antidepresszáns gyógyszerkészítmény szedés csökkentésre.

Prosztata

A leggyakoribb férfibetegség kezelése igen sok kellemetlenséggel, testi, lelki megterheléssel jár, így ennek a betegségnek az elkerülésére, szelíd és hatékony kezelhetőségére alakítottuk ki férfikollégáinkkal ezt a kúrát. Ajánljuk figyelmükbe: az egymásra épülő hét program segít a prosztata szöveti, érhálózati ellazulásában, a szerv belső mikrokeringésének helyreállásában, a fájdalmak, görcsök csökkentésében, megszűntében, a prosztata regenerációjában. Tudjuk, a gyakori előjáték nélküli teljesítés, a jellemző rugalmatlanság, a szexuális görcsösség gátolja a szerven belüli mikrokeringést is. A görcsöktől való félelem miatt a nemi hormon (tesztoszteron) képződés, illetve a vitálhormonok, katekolaminok (adrenalin stb) szint csökkenését a DHEA egyensúly zavara fokozza, a félelem miatt csökken a dopamin szint és nő a kortizolszint. Ilyen félelem hátterű állapotban az érhálózat is szűkül, a véráramlás csökken. A programok hatására ez az állapot oldódik, a pszichés állapot, a szervi vérkeringés görcsösség oldásával javul, a jobb keringéssel a gyógyulás gyorsul, görcs-félelem nélkül könnyed és bő aktusok várhatók, a kezelés sorozat által a követő-görcs elmarad, előrehaladt állapotokban a panaszok gyakorisága és intenzitása minimalizálódik, a gyógyulás feltételei javulnak. A panaszok fokozatos enyhülésével a mindennapok munkahelyi, és magánéleti minősége is javul, a testi együttlét fesztelen öröme képes visszatérni. Javallott krónikus prosztata görcs, prosztata gyulladás kezelés esetén, szövődmény és más velejáró egészségügyi kockázat csökkentése érdekében.

Gyomorsav szabályzás, reflux elleni kúra

A krónikus emésztési zavar, nem múló reflux, magas egészségügyi kockázatokat jelent a savas erózió szövődményeinek lehetősége miatt. Az öt alkalmas programsorozatunk segíti az ízlelést, ízérzékelést, így javítja az emésztőszervek tápanyag felismerését, ezáltal a tápanyag lebontáshoz megfelelő savasság/lúgosság, pH szint kialakítását. Többéves tapasztalatunk alatt letisztult kúratípus segít visszanyerni az étkezés örömét és könnyedségét, étkezés utáni alváskényszer megszüntetését, a nyelőcső nyálkahártyájának helyreállását, az étkezési zavarból adódó bélfalerózió gyógyulását, kellemetlenségek és kockázatok eliminálását. Ha kényes ízlése van, javítson az ízlelésén is, segítünk gourmand (fr., ejtsd gurman, “zabáló”)-ból gourmet (fr., ejtsd gurmé, “ízélvező”)-vé válnia, étkezéstől félő állapotból kiváló ízmesterré válnia. Így van, ráadásul segít a fogyásban is ezáltal!

Aranyér

A hat alkalom, a táplálkozási zavarból és az emésztési hiányosságokból kialakuló saverózió negatív hatásait befolyásolja. A kivérzés és a bélfal környéki szöveti területek infekciós kockázata jelentősen csökken, a végbélnyílás sebgyógyulás gyorsulásával az általános közérzet javulása is gyorsul. Kóros emésztési rendellenesség, gyakori puffadás és alacsony vízfogyasztás együttesénél kivizsgálás, dietetikus konzultáció javallott. Nagyon hatékony, sikeres kezeléscsomagunk.

Vese-mosi, “szűrő tisztítás”

Négy egymásra épülő program, ami a vese működést, a belső vízkörforgást, a tisztulást, és a vérnyomást, közvetve a szívműködést befolyásolja. A vérnyomás, a folyadéknyomás, a sejteken belüli és a sejteken kívüli folyadék nyomáskülönbség szabályzása a veséé, a szív feladata pedig az áramlásritmus és áramlásirány szabályzása, így e programunk átfogóan a keringésre, áramlásra van kedvező befolyással. Mivel a vérkeringés a tápanyagkeringés, illetve a vértisztítás és toxikus anyagok kiválasztása a vese szűrőrendszerén zajlik, ezért a vesét mi igen fontos szervként kezeljük. Kúránk előnye, hogy pangó veseműködés esetén túlterhelést nem okoz, a toxinszűrés felügyelet szabályzáson keresztül javul, a vér szűrés során a szabályozottság által hasznos anyagok megmaradnak, a pH szabályzás javul, a húgyhólyag nyálkahártya állapota nincs terhelve, állapota javul. Programunk 50%-os kedvezményű, javasolt ismétlése 3-4 évente. Cukorbetegségkor szinte kötelező!

Pajzsmirigy működés

A négy fókuszált program, a pajzsmirigy, mint az immunrendszer szabályzójának, és mint hormontermelő, szabályzó szervnek a frissítésére, ön-regulációjára, ingerek, érzelmek mértékének szabályozhatóságára lett kialakítva. Az jellemző vehemenciát, és ellenálló képességet is szabályzó szerv működésének szabályozottságával a habitus, a vérmérséklet is változik. Javallott pajzsmirigy alulműködés illetve pajzsmirigy hormon szint ingadozás fennállása, duzzadt nyaktő, dülledt szemek és erős fényérzékenység érzése, fokozott izzadékonyság, fokozott ingerlékenység vagy túlzott kishitűség érzés esetén. A „pajzs” fontos a támadáskor, és fontos a védekezéskor. Ha túl nagy, nem látsz ki, ha túl kicsi, minden eltalál.

Teljesség Prémium Csomag

Kialakítás alatt…

Arany Prémium Csomag

Kialakítás alatt…

Ezüst Prémium Csomag

Komplett egészségterv, ami tartalmaz minimum 3 és maximum 5 db 5 alkalmas Saját Jel Kezelés BÉRLET-et
továbbá
3 választható egyéb érzelmi oldó szolgáltatást.

Részletek hamarosan…

Sóhajtós

Három kifinomult program a szívműködés támogatására készült. Részei: a szívizom keringése javul a pszichés állapot javításával, programunk hatására az érfal feszültség szabályzó (angiotens-converter enzim) jobb keringést eredményez, a szívburok a nyugodt idegállapot és polarizáltsága miatt szabályozottabban vezeti az összehúzódás/elernyedés ingereit, illetve a redox folyamatok kedvező változása megnyilvánul a szervezet egészében. A Sóhajtós nevet a kezelések során tapasztalható jóleső sóhajtások miatt kapta. A programok kapcsán az érzelmek teltebbek lesznek, a jobb keringés miatt “melegség” fogja át a szívet, azaz oldja a “kőszívűséget”, nyugtatja az “összeszorult” szívet. Javallott infarktus hajlam, túlterheltség, gyakori légszomj, illetve magas vérnyomás (hypertensio), szapora szívverés (tachycardia) esetén, illetve egészségügyi kockázat csökkentésére. Ez egy szuper-program, érdemes legalább egyszer végigcsinálni!

Maxi Vital

Ez egy öt alkalomból álló abszolút erőnléti program, intenzív összefüggésbeli vitalizálás, mely során adrenalin szint javulás, sejtszintű anyagcsere aktivitás, hatékonyság, izomerő, és teherbíró képesség javul. Sok esetben az élettér beszűkülését, a negatív hangulatot és a beszűkülést csupán a biológiai szabályozás egyensúly zavara idézi elő, nem a Világ megváltozása. Az optimizmus és erő visszatértével kicserélődik a világnézet, tevékeny, sőt kezdeményező lesz, képes lesz korábbi terheit könnyedén elintézni. Javallott kóros túlterheltség és folyamatos stressz, krónikus fáradtság fennállása esetén, elmaradt regeneráció, erőtlenség esetén, fizikai csúcsformába hozásra.

Pocak program

Fogantatási program

Négy+négy egymásra épülő különleges kezelési program, ami a fogantatás és/vagy testi együttlét feszültségmentes alkalmát segíti. A pár, de főleg a leendő anya belső aggodalmai oldásával kedvezővé válnak a szubjektív feltételek. Egy Dr.Happy kezelés után, a pár eltérő programokat kap, a leendő anyuka a tüszőrepedés időszakában kapja az első célzott programot, indokolt esetben, vagy vizsgálati eredmények szerint megelőzheti gyulladásos vagy allergia program. Javasolt hozzáállás a közös sikerhez, ami a BioLabor alapmottója 2005-óta, hogy “Nem akarni, hanem engedni!”

Harmóniában a magzattal…

Az anyuka és magzata között fontos, hogy harmónia legyen. Ez az egészséges magzatfejlődés egyik feltétele. Ez egy nyugtató, frissítő, harmonizáló kezelés, amely mindkettőjük számára előnyös.

Újból fiatal program

Teljes átfrissítő program, heti kétszer adva igazi fiatalítás, ami nem azonnal látványosan, hanem szépen a háttérben, egyre jobb kinézetet és erőt nyújt majd. Javasolt 35-40 év körül, vagy afölött. Csökkenti az öregedési folyamatokat.

Top Manager

Jó megjelenésű vezetőknek nagyobb szerződések és gyors sikerek dukálnak, mert stressz mentesen észreveszik a lehetőségeket, és jó lendületű, stabil személlyel szívesebben szerződnek az emberek. Ez egy tipikusan managereknek szánt kúra, amikor a teljesítmény kényszer már-már pszichés és fizikai zavarokat okoz. Az öt kezelési alkalom során pszichés és vitálkapacitás javulás várható, segítjük az agyi keringést, koncentrációt, stressz mentességet. A lecitin, a folsav, a Q10, magnézium, króm, az E-vitamin felhasználás hatékonysága javul, oldódik a belső stressz, javul a kapacitás, fokozódik a könnyedség és kreativitás. Kiégettség (burn-out) helyett jobb ítélőképesség, életerő, felpörgöttség lesz a jellemző, stimuláló szerek és mellékhatások nélkül – önerőből. Túlzott kóla- és más mesterséges üdítőitalok, energia italok, túlzott kávé fogyasztás, cigaretta, bizonyos serkentőszerek elengedésének céljára, egészségügyi kockázat csökkentésére ajánljuk hozzá magas kedvezményű Függőség-elengedés kúránkat, valamint szív-stressz szűrésünket, foglalkozás-egészségügyi vizsgálatainkat. Legyen csúcson, serkentőszer kockázatok nélkül -önerőből!

Koncentráció javítás

A három speciális program az agytevékenységet, a központi idegrendszeri működést javítja. Az összpontosító képességet javítja az ingerfeldolgozás (paraszimpatikus rendszer) kedvező változásával, a jobb agyi oxigén és tápanyag ellátottsággal, a stresszhormonok szintcsökkentésével, a kognitív funkciók javulásával, a memória visszahívás javulásával.

Javallott gyakori révetegség, dekoncentráltság, figyelem vesztés fennállása esetén, illetve tanulási képesség javítására.

„Válófélben”, görcs, elengedés

Négy kiváló program amely segít a görcsoldásban, az elengedésben, az ellazulásban. Érzelmileg segíti a pszichés állapotjavulást, csökkenti a túlterheltség érzést, segíti az aggodalmak elengedését, stresszhormon szint csökkenéssel segíti a szívműködést, vitálhormon programjain keresztül erőt ad és magabiztosságot nyújt, lép programjával segíti a vérösszetételt, a stabilitást. A kúra tulajdonságának tartják ügyfeleink, hogy a folyamatosan fennálló feszültségek oldódnak, családi, munkahelyi függőség érzés csökken, könnyebben vészelnek át konfliktus helyzeteket. Neurotranszmitterekre, hormonokra (érzelmek kémiai megnyilvánulásaira), szinapszisokra (ingerület átvitelre) gyakorolt kedvező hatások által oldódnak a pszichés és vele az érfal- és izom feszültségek, ezáltal a mikrokeringés javul, úgy mondják “lazább, könnyebb” állapot lesz jellemző. Javallott igen alacsony dopamin, szerotonin szint és magas kortizol szint fennállása esetén, illetve javallott pajzsmirigy alulműködés és alvás zavar esetén. Elengedni, kiengedni, itt az idő, mi segítünk benne.

Happy Cocktail

Az öt alkalomból álló egymásra épülő program-csomag, a pszichés egyensúly, a stressz mentesség, jókedv és az optimizmus helyreállítására, fokozására, tartós kedély javításra van kialakítva. Eredményeképpen javul a pszichés kiegyensúlyozottság, kedvtelenség, gyengeség helyett magabiztosságot és dinamizmust fog megtapasztalni, szorongásait, félelmeit képes lesz elengedni, energiáit jobbik énjére fordítani, megfelelés-kényszerből adódó pszichés zavarok múltával felszabadultságából adódóan a könnyedséget újból átélni. Javallott tartós stressz, kóros túlterheltség, lethargia, visszatérő depresszió érzés, gyakori éjszakai ébredés, alváskényszer, gyakori ökölbe szorított kéztartás, és légszomj esetében, továbbá halmozódó antidepresszáns gyógyszerkészítmény szedés csökkentésre.

Prosztata

A leggyakoribb férfibetegség kezelése igen sok kellemetlenséggel, testi, lelki megterheléssel jár, így ennek a betegségnek az elkerülésére, szelíd és hatékony kezelhetőségére alakítottuk ki férfikollégáinkkal ezt a kúrát. Ajánljuk figyelmükbe: az egymásra épülő hét program segít a prosztata szöveti, érhálózati ellazulásában, a szerv belső mikrokeringésének helyreállásában, a fájdalmak, görcsök csökkentésében, megszűntében, a prosztata regenerációjában. Tudjuk, a gyakori előjáték nélküli teljesítés, a jellemző rugalmatlanság, a szexuális görcsösség gátolja a szerven belüli mikrokeringést is. A görcsöktől való félelem miatt a nemi hormon (tesztoszteron) képződés, illetve a vitálhormonok, katekolaminok (adrenalin stb) szint csökkenését a DHEA egyensúly zavara fokozza, a félelem miatt csökken a dopamin szint és nő a kortizolszint. Ilyen félelem hátterű állapotban az érhálózat is szűkül, a véráramlás csökken. A programok hatására ez az állapot oldódik, a pszichés állapot, a szervi vérkeringés görcsösség oldásával javul, a jobb keringéssel a gyógyulás gyorsul, görcs-félelem nélkül könnyed és bő aktusok várhatók, a kezelés sorozat által a követő-görcs elmarad, előrehaladt állapotokban a panaszok gyakorisága és intenzitása minimalizálódik, a gyógyulás feltételei javulnak. A panaszok fokozatos enyhülésével a mindennapok munkahelyi, és magánéleti minősége is javul, a testi együttlét fesztelen öröme képes visszatérni. Javallott krónikus prosztata görcs, prosztata gyulladás kezelés esetén, szövődmény és más velejáró egészségügyi kockázat csökkentése érdekében.

Gyomorsav szabályzás, reflux elleni kúra

A krónikus emésztési zavar, nem múló reflux, magas egészségügyi kockázatokat jelent a savas erózió szövődményeinek lehetősége miatt. Az öt alkalmas programsorozatunk segíti az ízlelést, ízérzékelést, így javítja az emésztőszervek tápanyag felismerését, ezáltal a tápanyag lebontáshoz megfelelő savasság/lúgosság, pH szint kialakítását. Többéves tapasztalatunk alatt letisztult kúratípus segít visszanyerni az étkezés örömét és könnyedségét, étkezés utáni alváskényszer megszüntetését, a nyelőcső nyálkahártyájának helyreállását, az étkezési zavarból adódó bélfalerózió gyógyulását, kellemetlenségek és kockázatok eliminálását. Ha kényes ízlése van, javítson az ízlelésén is, segítünk gourmand (fr., ejtsd gurman, “zabáló”)-ból gourmet (fr., ejtsd gurmé, “ízélvező”)-vé válnia, étkezéstől félő állapotból kiváló ízmesterré válnia. Így van, ráadásul segít a fogyásban is ezáltal!

Aranyér

A hat alkalom, a táplálkozási zavarból és az emésztési hiányosságokból kialakuló saverózió negatív hatásait befolyásolja. A kivérzés és a bélfal környéki szöveti területek infekciós kockázata jelentősen csökken, a végbélnyílás sebgyógyulás gyorsulásával az általános közérzet javulása is gyorsul. Kóros emésztési rendellenesség, gyakori puffadás és alacsony vízfogyasztás együttesénél kivizsgálás, dietetikus konzultáció javallott. Nagyon hatékony, sikeres kezeléscsomagunk.

Vese-mosi, “szűrő tisztítás”

Négy egymásra épülő program, ami a vese működést, a belső vízkörforgást, a tisztulást, és a vérnyomást, közvetve a szívműködést befolyásolja. A vérnyomás, a folyadéknyomás, a sejteken belüli és a sejteken kívüli folyadék nyomáskülönbség szabályzása a veséé, a szív feladata pedig az áramlásritmus és áramlásirány szabályzása, így e programunk átfogóan a keringésre, áramlásra van kedvező befolyással. Mivel a vérkeringés a tápanyagkeringés, illetve a vértisztítás és toxikus anyagok kiválasztása a vese szűrőrendszerén zajlik, ezért a vesét mi igen fontos szervként kezeljük. Kúránk előnye, hogy pangó veseműködés esetén túlterhelést nem okoz, a toxinszűrés felügyelet szabályzáson keresztül javul, a vér szűrés során a szabályozottság által hasznos anyagok megmaradnak, a pH szabályzás javul, a húgyhólyag nyálkahártya állapota nincs terhelve, állapota javul. Programunk 50%-os kedvezményű, javasolt ismétlése 3-4 évente. Cukorbetegségkor szinte kötelező!

Pajzsmirigy működés

A négy fókuszált program, a pajzsmirigy, mint az immunrendszer szabályzójának, és mint hormontermelő, szabályzó szervnek a frissítésére, ön-regulációjára, ingerek, érzelmek mértékének szabályozhatóságára lett kialakítva. Az jellemző vehemenciát, és ellenálló képességet is szabályzó szerv működésének szabályozottságával a habitus, a vérmérséklet is változik. Javallott pajzsmirigy alulműködés illetve pajzsmirigy hormon szint ingadozás fennállása, duzzadt nyaktő, dülledt szemek és erős fényérzékenység érzése, fokozott izzadékonyság, fokozott ingerlékenység vagy túlzott kishitűség érzés esetén. A „pajzs” fontos a támadáskor, és fontos a védekezéskor. Ha túl nagy, nem látsz ki, ha túl kicsi, minden eltalál.