Tapasztalatok

Ha valamelyik referencia esettel kapcsolatban bővebb tájékoztatást igényelsz,
vagy szívesen felvennéd az adott személlyel a kapcsolatot,
jelezd számunkra az alábbi elérhetőségek egyikén!

Alvás és regeneráció

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre, sokat segítenek rajtam a kezelések. Újra tudok aludni altató nélkül is, az alvásom pihentető, napközben nem vagyok fáradt. Úgy érzem magam, mint aki 15 évet fiatalodott, és mindezt a Saját Jel Terápiás kezeléseknek köszönhetem."

D. Tamás

Életerő és stabilitás

"Stresszből fakadó problémákkal, kiugráló vérnyomással, és nagyon kimerülten kerestem fel Gábort, hogy kipróbáljam a Saját Jel Terápiát. Nyugdíjas éveim előtt állok közvetlenül, de a nagy hajtást akkoriban már igen nehezen bírtam. Nem szedek gyógyszereket, tehát kimondottan alternatív megközelítést kerestem. Először egy állapotfelmérést kértem, amellyel átfogó betekintést kaptunk a fizikai állapotomról, majd az összképet látva Gábor javasolt egy személyre szabott kezeléscsomagot. Összesen öt alkalommal voltam, minek hatására stabilizálódott a vérnyomásom, a stressztűrő-képességem nőtt, kiegyensúlyozottabb lettem, és az életerőm is érezhetően fokozódott. Továbbá mivel megfogadtam az életmód tanácsokat is, azóta is fennmaradtak a pozitív hatások."

Éva

Jókedv a jó emésztésért

"A BioLaborhoz állapotfelmérésre jelentkeztem, majd az eredmények kielemzése után még aznap egy speciális, személyre szabott, kb. 60 perces kezelésben részesültem. Összesen 4 alkalommal kaptam ilyen kezelést, melynek hatására megszűnt a folyamatos stresszhelyzet megélésének érzése, általános közérzetem javult. Gyomor és bélproblémáim rendeződni kezdtek. Úgy döntöttem, hogy még 4 kezelést kérek speciálisan a gyomor és a bélrendszer működésének helyreállítására. Most épp ez a folyamat tart. Nagyon optimista vagyok a kezelések hatására. Bátran ajánlom mindenkinek bármiféle probléma rendezésére."

Ildikó

Állapotfelmérés teszt

"Többrétű problémával jöttem a BioLaborhoz. Először egy állapotfelmérést kértem, amelynek kielemzése után megbizonyosodhattam a készülék megbízhatóságában, mert nem sokkal a vizsgálat előtt voltam egy átfogó kivizsgáláson (+teljes vérkép) és a kapott eredmények összecsengtek. Ez nagymértékben hozzájárult a bizalom megalapozásához. Az állapotfelmérést követően meghatároztuk, hogy melyek számomra a preferenciák. A "Sóhajtós" kezeléscsomagot csináltuk végig, ami jó döntésnek bizonyult a szívműködésem megtámogatására. Ennek hatására megszűnt a vérnyomás ingadozásom, a napjaimat megkeserítő fejfájásom, és az általános közérzetem is határozottan javult. A továbbiakban még kértem, hogy foglalkozzunk a hátfájásommal is és nagy örömömre szolgált, hogy ezt a problémát is sikerrel megszüntettük pár kezelés alkalmával.

Köszönöm Nektek! Hozom a férjem is!"

Gita

Idegi érzéketlenség?

"Sok egészségügyi problémával küzdök, többek között régóta a diabétesszel is. Sajnos ennek következtében a lábaimban idegi érzéketlenség alakult ki, amitől olyan, amikor a lábujjaimra nehézkedek, mintha egy fadarabon járnék. Megdöbbenve tapasztaltam az első (!) kezelés után, hogy az érzéketlenség jelentős mértékben csökkent. Emellett a közérzetem sokkal jobb lett, jobban alszom éjszakánként, és nappal energikusabbnak érzem magam. Nem kérdés, hogy jövök legközelebb is."

Marika

Lelki egyensúly extra!

"Segítőként dolgozom, így a lelki jóllét nagyon fontos számomra. Én a Saját Jel Terápiát a kiegyensúlyozottságom, lelki harmóniám fenntartásában találtam nagyon hatékonynak. A kezeléseket egyébként igazán kellemes élményként éltem meg, Betti és Gábor is nagy figyelemmel és empátiával fordult felém. Összességében sokkal energikusabbnak, kisimultabbnak érzem magam a kezelések hatására, s így jobban meg tudok birkózni a hétköznapok kihívásaival."

Kriszta

Frontérzékenység pá-pá!

"Családunkban örökletes az erős frontérzékenység, gyerekkorom óta sokat szenvedtem tőle. Sajnos mostanában sokszor már a gyógyszer sem segített, olyan erős fejgörcseim voltak. Amióta kaptam pár kezelést célzottan a frontérzékenységre, azóta tapasztalom azt a fantasztikus szabadságot, hogy nem kell a fejfájástól szenvednem olyan drasztikus módon az átvonuló frontok hatására. Sőt olyan is volt, hogy egyáltalán nem fájt a fejem, ami előtte elképzelhetetlen volt számomra. Kaptam sok hasznos táplálkozási és életmód tanácsot is, hogy minél hatékonyabban érvényesülhessenek a kapott kezelések. Emellett nem várt módon sokkal kiegyensúlyozottabbnak, energikusabbnak érzem magam, valahogy könnyebbnek tapasztalom a hétköznapok teendőit. Nem hinném, hogy több kellene bárkinek a módszer hatékonyságának megtapasztalásához!"

Anita

Magas vérnyomás és derékfájás?

"A kedvesem pozitív tapasztalatainak hatására jöttem a DITÉ kuckóba Saját Jel Terápiás kezelésre. Problémáim között voltak a magas fokú stressz, derékfájás, és az ingadozó, főként kiugróan magas vérnyomás. A négy nekem speciálisan személyre szabott kezelés megoldotta az addig fennálló gondjaim. A belső érzelmi egyensúlyom helyreállt, ami a vérnyomás-problémáim megszűnésében is azonnal tükröződött. A derékfájás is már az első kezelés végére érezhetően enyhült, majd mostanra megszűnt. Ráadásul úgy, hogy ezekhez gyógyszert sem kellett szednem, ami számomra fontos tényező volt a megoldás megválasztásakor. Őszintén tudom ajánlani a módszert!"

Jani

Extrák duplán!

"Az első kezelés alatt nem várt módon megszűnt a vállfájásom, pedig nem is arra állítottuk össze a programot. Összességében először az állóképességem növekedését tapasztaltam magamon, aztán pár órával később erős fáradtság lett úrrá rajtam, és a következő napokban elég sokat aludtam. Igaz, volt mit behoznom ezen a téren. Kíváncsian várom a második kezelés hatásait, de az már most biztos, hogy némi coaching-ot is kaptam extraként, amit külön köszönök!"

Orsi

Válsághelyzetből egyensúlyba

"Egy igen nehéz, válságos élethelyzet hatására pár hónap alatt sokat fogytam, a fizikai állóképességem is csökkenni kezdett, és külön aggasztó volt a helyzet amiatt, hogy nem is volt étvágyam. Annyira, hogy sokszor tudatosan kellett letolnom a falatokat a torkomon, hogy legyen energiám végigcsinálni a napot. Sikerült rávennem magam, hogy kipróbáljam a Saját Jel Terápiát, és egészen elképesztő volt, hogy az első kezelés végén megkordult a gyomrom, és mire hazajutottam, farkas éhesnek éreztem magam, és úgy ettem, mint már hónapok óta nem. Azóta is rendben van az étvágyam, és időnként betérek egy-egy újabb kezelésre, mert mindegyik után úgy érzem, mintha kisimulna, helyreállna bennem valami. Köszönöm!"

Timi

Menstruációs görcsök

"Menstruációs problémáim miatt fordultam a Biolaborhoz. Kezeléseiken négyszer vettem részt, plusz egy utókezelésen, egy hónappal a négy alkalmat követően. A végeredményként hatalmas mértékben csökkentek a fájdalmaim, görcseim, emellett a közérzetem is jobb lett."

Fruzsi